Muziek terwijl u lacht!

Feestelijke live optredens bij zorginstellingen

Muziek verbindt, dat is algemeen bekend. Als zanger en muzikant maak ik dagelijks mee hoe een lied mensen in beweging brengt. Soms letterlijk, soms figuurlijk. Bij de één beweegt alleen een hand of voet, terwijl de ander op staat en begint te dansen. En er zijn ook mensen bij wie niet het lichaam, maar juist de emoties in beweging komen.

Interactie op muziek

Elke reactie op mijn muziek is even mooi. Ik geniet ervan om voor mensen op te treden met mijn liedjes en accordeon. Mijn repertoire bestaat uit zowel eigen nummers als muziek van bekende artiesten. Ik zing in het Nederlands, Engels en Duits. Alles met een knipoog en een herkenbare Brabantse tongval.

“Een vrolijk en interactief muzikaal optreden.”

Belevingsgericht

Ik zing voor iedereen: mannen en vrouwen, ongeacht leeftijd of verstandelijke vermogens. Dat is juist het mooie: iedereen verstaat de taal van muziek! Door samen te zingen, doorbreken we voor even de eenzaamheid en sleur. Plezier en beleving staan voorop!

Muzikaal feestje bouwen

Waar mogelijk betrek ik het publiek bij mijn optreden. Ik loop rond, spreek mensen aan en speel in op hun reacties. Samen genieten we van de muziek en bouwen we een vrolijk feestje. Alles voor een lach en een goed gevoel van binnen.

Wil je meer weten over mijn optredens en ervaring? Neem dan contact met me op!

Eric Jaspers
Swanegat 1
5595 CV Leende
T: 06-12 54 92 42
E: info@eric-jaspers.nl